Professorat

Els orígens de l’ensenyament a la ciutat de Lleida, es remunten a l’any 1966, quan es va constituir el Seminari d’Estudis socials de Lleida, que es va encarregar d’impartir els ensenyaments del títol de Graduat Social de l’Escola social de Barcelona. Avui s’ha d’indicar, que amb més de 20 anys d’experiència, des de l’Escola Universitària de Graduats socials de Lleida, ara Escola Universitària de Relacions Laborals de Lleida (1991), el professorat ha estat sempre la clau de l’èxit d’aquesta Escola.

Els professors que imparteixen docència en aquesta Escola es distingeixen per mantenir un contacte directe amb el món empresarial, amb els despatxos professionals i amb les organitzacions i institucions tant públiques com privades, sent alguns d’ells, experts de prestigi en els seus camps respectius.

La gran diversitat de perfils dels professors de la EURL millora la qualitat docent i serveix perquè pugui realitzar una major interrelació entre les diferents matèries que s’imparteixen en el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans.

Els professors són innovadors en la generació i transmissió de coneixements i per a això, utilitzen una gran varietat de metodologies, cosa que els permet donar una millor i més especialitzada ensenyament

Els professors de la EURL es caracteritzen per la seva fàcil accessibilitat i atenció personalitzada pel que fa als alumnes.

El professorat de la EURL s’organitza en dos únics departaments acadèmics: Estudis Jurídics de l’Empresa i Estudis Econòmics, històrics i sociològics de l’empresa, donant així una major agilitat a tots els tràmits.

 

Professors de la titulació / informació de contacte

 

PROFESSOR/A
Perfil Acadèmic
Dra. Blanca Ballester Casanella
Perfil
Dr. Ramón Borjabad Bellido
Perfil
Dra. Mª Victoria Borjabad Bellido
Perfil
Dr. Joan Sagues Sanjose
Perfil
Dr. Víctor Borjabad Bellido
Perfil
Dr. Luís Costa Ran
Perfil
Dra. Aura Esther Vilalta Nicuesa
Perfil
Dr. Javier Cuchí Denia
Perfil
Dr. Agustín Luna Serrano
Perfil
Dr. Jordi Garcia Viña
Perfil
Dr. Joan Jane Bonet
Perfil
Dr. José Machado Plazas
Perfil
Dr. Angel Elias Ortega
Perfil
Dr. Jesus Vazquez Forno
Perfil
Dr. Estanis Torres Lezcano Perfil
Dr. John Jerome Goodman Perfil
Sra. Esther Tusal
Perfil
Sr. Borja Solans Casas
Perfil
Sr. Alex Mata Sola
Perfil
Dr. Antonio Garcia Perez Perfil
Dr. Marc Marcià Farré Perfil
Dr. Joaquin Marqués Pascual Perfil
Sr. Manuel Amado Martí Perfil
Sra. Montserrat Cerqueda Serrando Perfil